IoT Chef

TERUG NAAR PROJECTEN

HOE KOKEN WE MORGEN?

Het doel van dit IMEC/ICON project is het verbinden van keukentoestellen. Novy vond in Cre8ronics de ideale partner om de elektronische uitdagingen op te lossen. Door het gebruik van Internet of Things (IoT) technologie kunnen we niet alleen efficiënter en gezonder koken maar bv ook advies qua maaltijdkeuze geven op maat van de gebruiker.

PROOF OF CONCEPT

Met de onderzoeksresultaten van de verschillende partners als input werkte Cre8ronics een hard- en software architectuur uit die het IoT tot in de keuken brengt. Een eerste Proof of Concept, waarbij wij instonden voor de keuze van technologie en componenten, werd voorgesteld op het Future Summits Event in Antwerpen. Met gebruik van de prototypen infrastructuur in het Cre8ronics lab werd hierna een finale demonstrator ontwikkeld. Verdere optimalisatie van alle elektronica componenten en printed circuit boards en de implementatie van technologieën zoals Bluetooth, wireless charging en wifi werden door ons ontwikkeld en uitgevoerd.

PARTNERS VOOR DE TOEKOMSTIGE KEUKEN

Cre8ronics is een enthousiaste partner in de ontwikkeling van de keuken van de toekomst en onderzoekt samen met gerenommeerde partners als Demeyere, Foodpairing, Ugent en Imec hoe dit project de komende jaren in de markt kan worden gezet.

HEBT U EEN PROJECT WAAR U ONZE KNOWHOW EN ERVARING KUNT GEBRUIKEN?
CONTACTEER ONS VOOR EEN AFSPRAAK!