Delta Light

TERUG NAAR PROJECTEN

ONTWIKKELEN COMMUNICATIESYSTEEM SMART 48

Cre8ronics werkte eerder al mee aan de LEDS GO productfamilie van Delta Light en stond ook mee aan de wieg van de Smart 48 productlijn. De uitdaging bestond er uit om een communicatiesysteem en protocol te ontwikkelen over 48V en dit zowel aan de kant van de zender (modulator) als aan de kant van de verlichtingsarmatuur.

VAN CONCEPT NAAR PRODUCTIEMODEL

Cre8ronics richtte zich in dit project vooral op de firmware en werkte nauw samen met Deltalight op het vlak van hardware engineering. Na analyse werd de firmware architectuur vastgelegd en de nodige programmeercode geschreven. Hierop volgden uitgebreide systeemtesten en werd de firmware vrijgegeven voor productie. Cre8ronics hielp ook bij het opstarten van de nulreeks om een vlotte introductie in de markt te garanderen.

DUURZAAM OOK INTELLIGENT MAKEN

Het eindresultaat van deze samenwerking kan je nog steeds terugvinden in talloze Delta Light producten. Het Smart 48 systeem is een ongecompliceerde LED upgrade voor bestaande lichtarmaturen waarbij het meerdere voedingen overbodig maakt en slechts 1 stroombron nodig heeft. Een opmerkelijke opwaardering op het vlak van technologie en duurzaamheid die het ontegensprekelijke bewijs levert dat Cre8ronics een idee kan omzetten in een succesvol product.

HEBT U EEN PROJECT WAAR U ONZE KNOWHOW EN ERVARING KUNT GEBRUIKEN?
CONTACTEER ONS VOOR EEN AFSPRAAK!